• Informace o organizaci výuky žáků II. stupně od 10. května 2021
      • Informace o organizaci výuky žáků II. stupně od 10. května 2021

      • 06.05.2021 10:15
      • Vážení rodiče,


        pokud nedojde k nepředvídané změně, tak v pondělí 10. 5. 2021 bude zahájena prezenční výuka pro žáky 2. stupně v týdenních rotacích pro tyto třídy: VI. A, VII. A, VII. C, VIII. A, IX. A.
      • Výuka bude probíhat podle platného školního rozvrhu. Budou povinné respirátory (standardy dle MO MZd) nebo zdravotnická obličejová maska splňující standardy MO MZd a žáci budou 2x týdně testováni. Testováni nemusí být žáci, kteří v posledních 3 měsících prodělali onemocnění covidem (nutnost prokázání nemoci ošetřujícím lékařem).
        V případě, že žák nebude přítomen na prezenční výuce, bude omluven zákonným zástupcem a evidován jako nemocný. Od vyučujícího dostane zadané úkoly, které budou v daný týden ve škole probírány.
        Pokud žák navštěvuje školní jídelnu, objednáváte obědy v elektronickém systému, popřípadě na telefonním čísle 734 318 949.
        V týdnu od 17. 5. 2021 bude probíhat prezenční výuka pro třídy: VI. B, VII. B, VIII. B, IX. B za výše uvedených podmínek.
        Testování dětí bude probíhat v pondělí a ve čtvrtek neinvazními Ag testy ve třídě za asistence třídních učitelů a dalších zaměstnanců školy, kteří jsou řádně proškoleni. Níže uvádíme odkazy na informativní videa.
        Budova školy se bude pro žáky otvírat v 7:20 hodin.

        Mgr. Miroslava Hanáková


        https://www.youtube.com/watch?v=Ls0nrA-Oe20&t=4s&ab_channel=M%C5%A0MT

        https://www.youtube.com/watch?v=BmDnd140UH4&ab_channel=M%C5%A0MT

        https://testovani.edu.cz/pro-rodice

         

      • Zpět na seznam článků